Kostplan

Mine kostplaner tager udgangspunkt i dig og dit liv. De er 100% skræddersyede til dig, og intet er forbudt. Når man gerne vil tabe sig, så handler det om at indtage mindre end man forbrænder, samt korrekt fordeling mellem protein, kulhydrat og fedt. Der findes desværre ikke en pille for et langtidsholdbart vægttab. Hvis der fandtes, så ville lægerne ordinere dem.

Ring på tlf: 40 53 35 26

Skræddersyet kostplan til vægttab

For at jeg skal kunne lave den perfekte, skræddersyede kostplan til vægttab for dig, så taler vi sammen i en times tid. Du kommer op på min vægt og får målt fedtprocent og muskelmasse. Ud fra dine tal og vores møde udregner jeg, hvor mange kalorier du må spise på en dag for at opnå det ønskede vægttab. Herefter kan jeg lave din kostplan.

Et vægttab vil næsten altid gå i stå på et tidspunkt. Det sker som oftest ca. 5-10 uger efter, at du er startet på kostplanen. Dette er helt normalt, da kostplanen er udregnet efter den vægt, du havde, da du startede på kostplanen. Derfor vil jeg gerne se dig igen ca. 2 måneder efter, at du er startet på kostplanen, så jeg evt. kan justere i kostplanen, og motivere dig til at fortsætte.

Det langtidsholdbare vægttab opnås gennem at lave en livsstilsændring. En livsstil, som du kan holde resten af dit liv. En kur er ikke langtidsholdbar, og den er ikke nødvendigvis sund.