Træning

Når jeg træner mine kunder i motionscenteret, så tager jeg hensyn til mange forskellige ting. Bl.a. træningsmål, alder, eventuelle skavanker og personlighed (fx generthed). Jeg forbereder mig grundigt hjemmefra før hver træningssession.

Jeg varierer øvelserne og laver træningen så sjov som muligt. Min passion er nemlig styrketræning! Og den vil jeg gerne smitte så mange som muligt med! Øvelserne laves i maskiner, med frie vægte, med vægtstænger, med egen kropsvægt m.m.

Hvorfor styrketræne?

Fra man er ca. 30 år begynder muskelmassen at falde, og det er derfor vigtigt at vedligeholde musklerne. Det er aldrig for sent at begynde med styrketræning. Udover at du bygger muskelmasse op, når du styrketræner, så styrker du også knogler og led. Fysisk aktivitet er helt afgørende for et langt og skrantefrit liv. Det er en investering i din alderdom!

Når du styrketræner, sætter du i gang i hjertehormonerne, der har betydning for lyst, glæde og tilfredshed. Styrketræning stimulerer hjertehormonerne på samme måde som antidepressiv medicin. (Kilde: Professor Bente Klarlund Pedersen).

Træningen foregår i Fair Fitness Bjæverskov og Benløse.