Om mig

Personlig træner Ulrika

Mit navn er Ulrika, og jeg er certificeret personlig træner og kostvejleder. Jeg har 20 års erfaring med styrketræning. Med 47 år i bagagen så har jeg en livserfaring, som kommer mange til gode:

  • 2 børn
  • Har været gennem et vægttabsforløb på 20 kg
  • Har været nede med stress

Det kan være svært at nå sine personlige mål uden professionel hjælp. Det ved jeg, fordi jeg selv på et tidspunkt havde svært ved at komme af med overflødige kilo og komme i god form. Derfor besluttede jeg mig til at investere i en personlig træner. Det er den bedste investering, jeg nogensinde har gjort. Jeg har aldrig været i så god form, som jeg er nu, i en alder af 47.

Da jeg opnåede mine mål, besluttede jeg mig for at skifte erhverv og uddanne mig til personlig træner og kostvejleder, hvor jeg kunne bruge mine erfaringer. Det blev min drøm at kunne hjælpe andre med at lave en livsstilsændring. En livsstilsændring, hvor kosten indgår som en vigtig del af at tabe sig og holde vægten. Når du styrketræner, får du større muskelmasse, din hvileforbrænding stiger, og du brænder derved flere kalorier af.

Din personlige træner skal ikke bare have et stort kendskab til kroppens funktion og træningsmetoder – hun skal motivere dig! Hun skal være din instruktør, hjælper, mentor og ven!

Jeg kan hjælpe dig med

✓ Varigt vægttab
✓ Styrketræning/større muskelmasse
✓ Konditionstræning
✓ Kostvejledning
✓ Motivation og løbende opfølgning af resultaterne
✓ Korrekt træning ved stress/depression

Dit mål er mit mål!
Invester i dig selv og i dit liv!

Erfaring

10
Tekst
156
Tekst
85
Tekst
90
Tekst

Uddannelser

Europe Active (EHFA)

Certificeret Personlig Træner

(Fitness Institute København)

Certificeret Kostvejleder

(Fitness Institute København)

Europe Active (EHFA)

Certificeret Fitness Instruktør

(Fitness Institute København)

Europe Active (EHFA)

Grunduddannelse i anatomi og fysiologi

(Fitness Institute København)